Kontakta oss gärna

Ansvarig lokbemanning sökes

27 maj 2022

Vill du arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Real Rail Sweden, en del av Sandahlsbolagen Sweden AB!
På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Nu ska vi köra tågen i egen regi. Därför söker vi ansvarig för lokbemanningen.
I rollen som ansvarig för lokbemanningen kommer Du att ansvara för att lokbemanningen säkerställs, inneha personalansvar för lokförare och instruktör, planera och upprätta tjänstgörings scheman och daglig bemanningsplan enl. gällande kollektiv avtal samt säkerställa att utbildning och fortbildning genomförs för bemanningsenheten.
Vi söker dig som är ordningsam, flexibel och taktisk. Bolaget är en relativt platt organisation där varje individ tar stort ansvar och har stora möjligheter att påverka.
Vi ser även att Du innehar följande kvalifikationer:
• God datavana
• Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom järnvägsbranschen
• Svenska i tal och skrift
• Lokförarbakgrund är meriterande
Placerings orten är vid vårt kontor på Garvargatan 11 A i Stockholm.
Real Rail Sweden är ett helägt järnvägsföretag till Sandahlsbolagen, en familjeägd transportkoncern som kombinerar korta beslutsvägar med det stora bolagets struktur.
Den 14 december (T23) avgår det första tåget i egen regi.
Låter det spännande? Hör av dig redan idag via https://forms.office.com/r/0uHLFq9inr
Eller via vår hemsida www.sandahls.com
För ytterligare information kan du kontakta:
David Sandahl, 0733-736710
Hans Backman, 0733-736700

Relaterade inlägg

Forserum Safety Glass väljer Sandahls

06 jul 2022

Forserum Safety Glass är ett av Sveriges ledande företag inom planglas. I sortimentet finns produkter såsom skyddsglas, säkerhetsglas, brandglas och isolerglas. Produkterna levereras över hela landet, bland annat till många byggföretag.

Multimodala transporter ger hållbar logistik

15 jun 2022

Ett av Sveriges klimatpolitiska mål är att till 2030 minska växthusgasutsläppen från inrikes transporter med minst 70%, jämfört med 2010. Att nå målen kommer att kräva både nytänk och investeringar i transportlösningar som ger ett lågt klimatavtryck dörr till dörr.

Real Rail fortsätter sin expansion mot att bli en fristående tågoperatör.

13 jun 2022

I och med detta kvalitetssäkras hela processen mot kund, där vi kör våra egna lok. Rekryteringar pågår för fullt att tillsätta tjänster som lokförare.   I den framtida organisationen har en pusselbit fallit på plats. Anton Persson har per den 7e juni anställts in som operativ chef. Placeringsort är Real Rails kontor i Stockholm. Anton […]