Kontakta oss gärna

Gräv- och torrsug

Sandahls erbjuder en högeffektiv gräv- och torrsug för att samla in alla sorters lösa material. Tekniken är lämplig när du snabbt vill suga upp material som det annars är både tidskrävande och omständligt att ta hand om.

 

Gräv- och torrsug för alla sorters material

Behöver du ta hand om stora volymer material? Då är vår gräv- och torrsug ett effektivt alternativ. Vi kan suga upp de flesta sorters material: torrt, flytande, fast eller löst. Exempel på material som går att suga upp är slam, trossbottnar, grus, sten, sågspån, lösull, singel eller sand. Med lång slanglängd kan vi arbeta även i trånga eller svåråtkomliga utrymmen. 

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.