Kontakta oss gärna

Högtrycksspolning

Stopp eller sämre flöden i rör och avlopp beror ofta på att det ackumulerats fett, olja och papper. För att återställa flödena är högtrycksspolning en effektiv metod. Prata med oss på Sandahls så löser vi dina problem.

 

Förebyggande och akuta spoltjänster

Högtrycksspolning är ett effektivt sätt att rengöra rör och avlopp, utan användning av kemikalier som kan vara skadliga för miljön. Vid akuta stopp kan Sandahls snabbt och effektivt spola rent rören för att återställa ett normalt vattenflöde. Med regelbunden underhållsspolning rengörs rören från beläggningar vilket förebygger framtida kostsamma stopp i avloppet.

Sandahls utför alla typer av uppdrag inom högtrycksspolning av ledningsnät, stammar och dagvattenbrunnar, såväl förebyggande som akutåtgärd. Tjänster vi erbjuder är bland andra:

  • Akut högtrycksspolning dygnet runt
  • Underhållsspolning
  • Stamspolning
  • Varmvattenspolning
  • Upptining av frusna ledningar
  • Rotskärning
 
TV-inspektion

Vid problem med läckage, stopp eller råttor i avloppsledningar är en TV-inspektion effektiv för att identifiera problem. Innan inspektion renspolar vi avloppet och därefter går vi in med en kamera och filmar. På så vis kan vi upptäcka sprickor, hål, inväxande rötter, spår efter skadedjur, förskjutningar och sättningar.

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.