Kontakta oss gärna

Håkan Nilsson ny vice vd för Sandahlsbolagen

06 apr 2020

Som ett led i en ökad satsning på vidare expansion har Sandahlsbolagen rekryterat Håkan Nilsson som vice VD. Han kommer framför allt att arbeta med koncernens verksamhets- och affärsutveckling.

– Håkan har en lång erfarenhet och djupa kunskaper inom logistik, transport och spedition, säger Thord Sandahl, koncernchef för Sandahlsbolagen. Vi har under en längre tid planerat för en vidare expansion och med Håkans kompetens och kunnande blir han en viktig pusselbit i den resa som nu tar fart.

– Jag har alltid sett Sandahlsbolagen som ett dynamiskt och välskött familjeföretag, säger Håkan Nilsson. De har en imponerande bredd i sina tjänster och även unika spetsprodukter som tåglösningarna och jag ser fram emot att bidra till att skapa ytterligare tillväxtmöjligheter tillsammans med koncernbolagen.

Håkan Nilsson tillträdde den 1 april.

För mer information, kontakta:

Thord Sandahl
Koncernchef i Sandahlsbolagen
thord.sandahl@sandahlsbolagen.se

Relaterade inlägg

DS Smith åker hållbart med Sandahls

12 jan 2021

I september valde DS Smith att teckna avtal med Sandahls, då deras intermodala lösningar med lastbil och järnväg är oöverträffade inom hållbarhet.

Sandahls önskar God Jul

18 dec 2020

Se Thord Sandahl leverera årets julhälsning och önska alla ett gott nytt 2021.

Sandahls Goods & Parcel jul- och nyårstrafik

16 dec 2020

Julen står för dörren och med det lite ledighet och avbrott i det vanliga arbetet för de flesta. Speciella tider har vi också där det mesta ser annorlunda ut mot när vi tidigare år närmat oss jul och nyårshelgerna.