Kontakta oss gärna

Håkan Nilsson ny vice vd för Sandahlsbolagen

06 apr 2020

Som ett led i en ökad satsning på vidare expansion har Sandahlsbolagen rekryterat Håkan Nilsson som vice VD. Han kommer framför allt att arbeta med koncernens verksamhets- och affärsutveckling.

– Håkan har en lång erfarenhet och djupa kunskaper inom logistik, transport och spedition, säger Thord Sandahl, koncernchef för Sandahlsbolagen. Vi har under en längre tid planerat för en vidare expansion och med Håkans kompetens och kunnande blir han en viktig pusselbit i den resa som nu tar fart.

– Jag har alltid sett Sandahlsbolagen som ett dynamiskt och välskött familjeföretag, säger Håkan Nilsson. De har en imponerande bredd i sina tjänster och även unika spetsprodukter som tåglösningarna och jag ser fram emot att bidra till att skapa ytterligare tillväxtmöjligheter tillsammans med koncernbolagen.

Håkan Nilsson tillträdde den 1 april.

För mer information, kontakta:

Thord Sandahl
Koncernchef i Sandahlsbolagen
thord.sandahl@sandahlsbolagen.se

Relaterade inlägg

Johan – en del av Sandahls

26 okt 2020

Johan Nilsson jobbar som planeringsansvarig på Sandahlsbolaget Real Rail. Se honom förklara fördelarna med Sandahls som oberoende aktör, ur ett järnvägsperspektiv.

Helen – en del av Sandahls

22 okt 2020

Helen Lönnqvist arbetar på trafikkontoret i Värnamo. Här berättar hon om Sandahlsandan och om den fina sammanhållningen på jobbet.

Erfaren transportsäljare

09 okt 2020

Då efterfrågan på Sandahls Goods & Parcels transporttjänster är stor utökar vi nu vår säljorganisation med två nya säljare, en med placering i Göteborg och en med placering i Värnamo.