Hållbara transporter, på väg och järnväg

På Sandahls Goods & Parcel har vi ett fokus; att leverera gods så pålitligt och hållbart som det bara är möjligt. Vi har därför byggt upp en organisation och ett transportnätverk som möter dina förväntningar, vare sig ditt gods är stort eller smått, lätt eller tungt, eller ska till Ystad eller Haparanda.

Sandahls är din helhetspartner inom logistik. Den enda kontaktpunkt du behöver för inrikes transporter i Sverige. Utan omvägar tar vi ditt gods till sin slutdestination, med egna lastbilar, erfarna chaufförer och egna tåg. Vi tar ansvar för ditt gods, för våra medarbetare och för en hållbar affärsmodell.

Vi vill finnas nära dig. Lyssna, kommunicera och agera. Med flexibilitet och korta beslutsvägar skapar vi långsiktiga lösningar för din logistik. Allt för att vår relation, som bygger på ärlighet och förtroende, ska bli en givande och lönsam resa tillsammans.

Koncernen Sandahlsbolagen, som Sandahls Goods & Parcels är en del av, startade 1949. Idag har verksamheten över 700 anställda och omsätter drygt 1,8 miljarder kronor.