Kontakta oss gärna

Maskinförare med CE behörighet för placering i Västerås

13 jun 2022

Nu söker vi, Sandahls Logistik AB maskinförare med CE behörighet för placering i Västerås, där du kommer utgå från vår nuvarande terminal på Saltängsvägen 36.
Vi söker någon på 8 tim skifttjänstgöring för lastning och lossning av lösflak och trailers med vår reachstacker, behörighet C3A. Övriga arbetsuppgifter är omlastning av gods med motviktstruck och lastmaskin, snöröjning, avsyning av järnvägsvagnar m m samt i förekommande fall även kortare distribution med lastbil. CE kort är meriterande.
Kombitrafik innebär att vi lossar och lastar upp bilarna på dagtid och skickar flak och trailer på järnväg.
Som person är du serviceinriktad och har lätt att kommunicera med kunder och kollegor.
För mer info kontakta platschef Klas Landhage, 0733/736757.
e-post: klas.landhage@sandahls.com
Intervjuer kommer ske löpande med tillträde under hösten 2022, så tveka inte att skicka in en ansökan eller ta kontakt med oss via telefon.

Relaterade inlägg

Forserum Safety Glass väljer Sandahls

06 jul 2022

Forserum Safety Glass är ett av Sveriges ledande företag inom planglas. I sortimentet finns produkter såsom skyddsglas, säkerhetsglas, brandglas och isolerglas. Produkterna levereras över hela landet, bland annat till många byggföretag.

Multimodala transporter ger hållbar logistik

15 jun 2022

Ett av Sveriges klimatpolitiska mål är att till 2030 minska växthusgasutsläppen från inrikes transporter med minst 70%, jämfört med 2010. Att nå målen kommer att kräva både nytänk och investeringar i transportlösningar som ger ett lågt klimatavtryck dörr till dörr.

Sandahls hjälper Brafab möblera sommaren!

09 jun 2021

I vintras bestämde sig utemöbelföretaget Brafab för att anlita Sandahls för alla sina partigods-transporter ut till kunder runt om i Sverige. I synnerhet nu i högsäsongen är det extra viktigt att leveranskedjorna fungerar utan störningar.