Kontakta oss gärna

Platschef sökes till Luleå

10 mar 2022

PLATSCHEF/REGIONCHEF

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

Sandahls söker nu en ny Platschef/Regionchef till vår verksamhet i Luleå.

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som platschef hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten samt medarbetare mot fastställda mål. Du förväntas utveckla kundrelationer, främja utveckling och tillse att verksamheten håller en hög kvalitet. I rollen ingår budget- och resultatansvar och du säkerställer att tillämpliga lagar och regler i verksamheten efterlevs samt innehar arbetsmiljöansvaret.

I Luleå bedriver vi åkeriverksamhet och driver även Luleås kombiterminal. Vi är drygt 40 anställda.

 

Rollen innefattar även ett regionansvar för Sandahls verksamhet i Umeå och Sundsvall.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en person som arbetar strukturerat och har en förmåga och intresse av att hantera de större frågorna och skapa resultat. Du är en ledare med stor analysförmåga som gillar att arbeta proaktivt och lösningsorienterat, både gentemot kunder, samarbetspartners och medarbetare. Vidare är du en ansvarstagande och företagsam person med god självinsikt som framhäver en balans mellan ödmjukhet och beslutsamhet.

 

Vi söker dig som är har ett stort engagemang, är lyhörd och kommunikativ och som skapar delaktighet och en god teamkänsla. Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Du bör också ha relevant branscherfarenhet och vi tror att du tidigare har arbetat flera år inom transport och logistik.

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Luleå.

Lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår VD Mikael Ingesson på mikael.ingesson@sandahls.com tel: 070-6241321. Din ansökan skickar du via mail till frida.eriksson@sandahls.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

3 logistiktrender att hålla ögonen på

28 sep 2022

Logistikbranschen är under förändring, en process som drivs av flera separata faktorer. Dels innebär det snabba teknikskiftet en rad nya möjligheter inom logistik, dels behöver branschen anpassa sig till en hållbar utveckling på flera olika plan.

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Vikten av att rapportera farligt avfall

20 sep 2022

Uppfyll nya kraven på rapportering av farligt avfall - anlita Sandahls som ombud.