Kontakta oss gärna

Real Rail söker lokförare och/eller växlare huvudspår i Umeå

13 jan 2023

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Sandahls!

Vi söker nu lokförare eller växlare med behörighet huvudspår med stationering i Umeå kombiterminal som delar vår vision om fossilfria transporter. Vår nuvarande produktionslösning innebär omfattande ledighet på helgerna och i många fall också fina möjligheter till längre sammanhängande ledigheter i arbetsschemat. Vi står för eventuell komplettering av utbildning för aktuell loktyp.

Information om tjänsten

  • Tjänsten kommer delas mellan två anställda och omfattar växlingsarbete på Umeå kombiterminal
  • Du arbetar i team tillsammans med signalgivare från Sandahls logistik och tycker om att ta ansvar samt att vara utomhus och röra på dig
  • Schemat för T23 är tvåskift söndag – fredag vilket innebär att du är ledig varje lördag och varannan söndag
  • Giltigt lokförarbevis krävs och utbildning på Rc3 och/eller TRAXX AC2 är meriterande

 

Praktisk info

  • Tjänsten tillsätts med start direkt
  • Ansökningar tas löpande tills tjänsterna är tillsatta
  • Vid intresse hör av dig till nedan kontaktpersoner eller skicka ett mail med din information till personal@realrail.se

För ytterligare information kan du kontakta:

  • Maria Wahlberg, 0733-73 67 15
  • Anton Persson, 0733-73 67 11

Om Sandahlsbolagen

På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och förverkliga vår vision. Tågverksamheten ligger i dotterbolaget Real Rail Sweden AB. Ett mindre järnvägsföretag där du som anställd kommer ha möjlighet att vara med att utveckla både verksamhet och rutiner.

Sandahls är idag ett av Sveriges största transportföretag. Vårt ursprung och historia är som åkeri. Vår framtid är att erbjuda marknaden fossilfria dörr till dörrtransporter, där vi kombinerar kunnandet vi har från vår historia med järnväg och tekniken i framtidens fossilfria lastbilar. Inom Sandahls är lastbilschauffören i den fossilfria dragbilen inte din konkurrent utan din kollega. Du kommer ha kolleger på terminalerna också, eftersom vi opererar de flesta av de terminaler vi använder i egen regi. Tillsammans skapar vi den transportlösning marknaden efterfrågar allt mer. Dörr till dörr utan fossila utsläpp. Vi vill ta transportbranschen in i en fossilfri framtid för alla transportköpare. Vi hoppas att du tycker att den visionen känns lika spännande som vi gör. På Sandahlsbolagen blir du en del i en stor familj där vi gemensamt arbetar mot just den visionen.

Relaterade inlägg

Sandahls Entreprenad söker spolbilschaufför till Värnamo.

04 jan 2023

Huvudsysslan är spolning inom Värnamo Kommun. Stationeringsort: Värnamo.

På väg mot en hållbar framtid

30 nov 2022

Sandahls har högt ställda miljömål och vill bli fossilfria redan till år 2025. För att nå målen genomför koncernen en historiskt ambitiös satsning på hållbar logistik.

Pris och villkorsjusteringar för 2023

29 nov 2022

Pris och villkorsjusteringar för 2023