Kontakta oss gärna

Sandahls erbjuder helhetslösningar inom asfaltsbeläggning med tillhörande tjänster, såsom förberedande underarbeten. Med kompetens och egen asfaltsproduktion levererar vi högsta kvalitet.

Helhetsleverantör med kundanpassade lösningar

För oss finns inga för stora eller för små uppdrag. Våra kunder är allt från offentliga beställare, bygg- och industriföretag, vägföreningar till privatpersoner som ska asfaltera en garageuppfart, parkering eller gata

 

Kvalitet

Våra produktionsmetoder innebär att vi alltid kan säkerställa kvaliteten. Våra ackrediterade asfaltlaboratorier säkerställer både tillverknings- och utläggningsprocessen som dessutom är kvalitetscertifierad.

 

Effektivitet

För oss är det viktig att snabbt och smidigt möta de krav som kunden ställer på asfaltbeläggning. När vi avslutar arbetet ska det vara rent och snyggt.

Vi förfogar över tre asfaltanläggningar med en kapacitet på 160-180 ton/timme, och kan därmed leverera stora mängder under kort tid. Samtliga anläggningar är dessutom utrustade med återvinningsteknik. Anläggningarna består genomgående av det schweiziska fabrikatet Ammann.

Vår utläggningsutrustning håller samma höga standard, både vad gäller asfaltläggare, vältar och klisterutrustning. Vi kan därför utföra alla arbeten effektivt och hållbart.

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster
Hyr container
Asfaltsbeläggning
Avfallshantering
Farligt avfall
Oljeavskiljare
Transporttjänster
Maskintjänster
Spoltjänster
Slamsugning
Materialförsäljning
Betong
Specialbetong
Inspektionstjänster
Myndighetstillstånd