Kontakta oss gärna

Asfaltsbeläggning

Sandahls erbjuder helhetslösningar inom asfaltsbeläggning med tillhörande tjänster, såsom förberedande underarbeten. Med kompetens och egen asfaltsproduktion levererar vi högsta kvalitet.

Helhetsleverantör med kundanpassade lösningar

För oss finns inga för stora eller för små uppdrag. Våra kunder är allt från offentliga beställare, bygg- och industriföretag, vägföreningar till privatpersoner som ska asfaltera en garageuppfart, parkering eller gata

 

Kvalitet

Våra produktionsmetoder innebär att vi alltid kan säkerställa kvaliteten. Våra ackrediterade asfaltlaboratorier säkerställer både tillverknings- och utläggningsprocessen som dessutom är kvalitetscertifierad.

 

Effektivitet

För oss är det viktig att snabbt och smidigt möta de krav som kunden ställer på asfaltbeläggning. När vi avslutar arbetet ska det vara rent och snyggt.

Vi förfogar över tre asfaltanläggningar med en kapacitet på 160-180 ton/timme, och kan därmed leverera stora mängder under kort tid. Samtliga anläggningar är dessutom utrustade med återvinningsteknik. Anläggningarna består genomgående av det schweiziska fabrikatet Ammann.

Vår utläggningsutrustning håller samma höga standard, både vad gäller asfaltläggare, vältar och klisterutrustning. Vi kan därför utföra alla arbeten effektivt och hållbart.

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.