Kontakta oss gärna

Maskintjänster

Sandahls erbjuder professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra arbeten utförs med stor kompetens hos maskinförarna, som har tillgång till en omfattande maskinpark för att passa alla sorters uppdrag.

Maskinpark för alla behov

Varje uppdrag är unikt och kräver sin uppsättning maskiner. På Sandahls har vi en rejält tilltagen maskinpark bestående av grävmaskiner, dumpers, hjullastare och andra typer av anläggningsmaskiner. Maskinerna har hög prestanda och motsvarar moderna krav på miljöeffektivitet.

 
Kompetenta maskinförare

Minst lika viktigt som professionella maskiner är våra skickliga maskinförare. En erfaren maskinförare gör all skillnad i projektet, och bidrar till att höja både effektivitet och kvalitet. Självfallet har de förarbevis för alla maskintyper de hanterar, samt specialistkompetens när så krävs, exempelvis vid arbete på väg, spårgående arbeten eller arbete med starkströmskabel.

 

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.