Kontakta oss gärna

Gnosjö kommun väljer Sandahls Entreprenad

16 okt 2023

Gnosjö är kanske mest känt för Gnosjöandan – en särskild sorts småländsk driftighet, framåtanda och företagsamhet. Att Gnosjö kommun väljer Sandahls Entreprenad för att hantera en rad tjänster inom Entreprenad är därför ingen tillfällighet. Sandahls delar Gnosjös ambitioner på många plan.

Gnosjö ny samarbetskommun
Under våren 2023 genomförde Gnosjö kommun en upphandling avseende ballast och TR (Transport & Recycling). Efter en urvalsprocess valdes Sandahls Entreprenad till partner och kommer nu att ta ansvar för att möta kommunens behov på området. Robert Sejdhage är arbetsledare på Sandahls:

– Från Sandahls håll är vi väldigt glada över detta förtroende, särskilt som vi nu får chansen att samarbeta med en kommun vi inte jobbat med tidigare. Vi har skrivit kontrakt på 2 + 1 + 1 år, vilket om allt går bra betyder att vi kommer att arbeta tillsammans med Gnosjö kommun de kommande fyra åren.

Breda arbetsuppgifter
I kontraktet med Gnosjö kommun anges att Sandahls Entreprenad ska ansvara för ballast och TR. I grunden innebär detta att Sandahls bland annat ska leverera bergkross till olika kommunala projekt, samt ansvara för grävmaskinstjänster och vinterväghållning.

– Uppdraget med Gnosjö kommun är ganska brett. Förutom ett antal specificerade områden ska vi även bistå kommunen med en rad andra tjänster, där behoven kan uppstå efterhand. Exempelvis snöröjning, rivning av fastighet och renovering av vattennät är saker vi redan har diskuterat. Invånarna i Gnosjö kommer utan tvekan att märka av Sandahls närvaro i kommunen de kommande åren, avslutar Robert Sejdhage.

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik – ska bli Sveriges största fossilfria transportföretag

22 nov 2023

Sandahls Logistik tar ännu ett stort kliv i arbetet att bli Sveriges största fossilfria transportföretag.

MP Bolagen väljer Sandahls för ett flexibelt logistikupplägg

06 nov 2023

MP Bolagen Industri AB är ett ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av kabelförläggningsmaterial till elbranschen. När de letade ny logistikpartner, med resurser att hantera bolagets stora och varierande godsvolymer, föll valet på Sandahls Logistik.

Information: Sweet Communication ringer på uppdrag av Sandahls Entreprenad

02 nov 2023

Denna uppringande verksamhet är godkänd och sanktionerad av Sandahls Entreprenad.