Kontakta oss gärna

Gnosjö kommun väljer Sandahls Entreprenad

16 okt 2023

Gnosjö är kanske mest känt för Gnosjöandan – en särskild sorts småländsk driftighet, framåtanda och företagsamhet. Att Gnosjö kommun väljer Sandahls Entreprenad för att hantera en rad tjänster inom Entreprenad är därför ingen tillfällighet. Sandahls delar Gnosjös ambitioner på många plan.

Gnosjö ny samarbetskommun
Under våren 2023 genomförde Gnosjö kommun en upphandling avseende ballast och TR (Transport & Recycling). Efter en urvalsprocess valdes Sandahls Entreprenad till partner och kommer nu att ta ansvar för att möta kommunens behov på området. Robert Sejdhage är arbetsledare på Sandahls:

– Från Sandahls håll är vi väldigt glada över detta förtroende, särskilt som vi nu får chansen att samarbeta med en kommun vi inte jobbat med tidigare. Vi har skrivit kontrakt på 2 + 1 + 1 år, vilket om allt går bra betyder att vi kommer att arbeta tillsammans med Gnosjö kommun de kommande fyra åren.

Breda arbetsuppgifter
I kontraktet med Gnosjö kommun anges att Sandahls Entreprenad ska ansvara för ballast och TR. I grunden innebär detta att Sandahls bland annat ska leverera bergkross till olika kommunala projekt, samt ansvara för grävmaskinstjänster och vinterväghållning.

– Uppdraget med Gnosjö kommun är ganska brett. Förutom ett antal specificerade områden ska vi även bistå kommunen med en rad andra tjänster, där behoven kan uppstå efterhand. Exempelvis snöröjning, rivning av fastighet och renovering av vattennät är saker vi redan har diskuterat. Invånarna i Gnosjö kommer utan tvekan att märka av Sandahls närvaro i kommunen de kommande åren, avslutar Robert Sejdhage.

Relaterade inlägg

Svenska Retursystem väljer Sandahls som logistikleverantör

08 feb 2024

DHL och Sandahls kommer att ansvara för Svenska Retursystems transporter inom Sverige med start den 1 maj. Det står klart efter en upphandling av retursystemets inrikestransporter.

Real Rail Sweden förvärvar Tågfrakt Produktion Sverige

12 dec 2023

Real Rail Sweden AB har förvärvat samtliga aktier i tågoperatören Tågfrakt Produktion Sverige AB. Förvärvet är ett naturligt steg för Real Rails utveckling inom järnvägsområdet.

Pris och villkorsjusteringar inför 2024

01 dec 2023

Sandahls satsar framåt mot 2024 med fortsatt stort fokus på hållbarhet och ambitionen att leverera fossilfria transporter när vi går in i år 2026.