Kontakta oss gärna

Ljungby kommun förnyar renhållningskontraktet med Sandahls

24 okt 2023

Sandahls Entreprenad har de senaste fem åren haft uppdraget att sköta renhållningen i Ljungby kommun. Efter en offentlig upphandling under våren 2023 har kommunen åter valt Sandahls.

Ansvarar för kommunal renhållning

Sandahls Entreprenad har fått förnyat kontrakt med Ljungby kommun, avseende kommunal renhållning och sophämtning. Kontraktet sträcker sig över tre år, med möjlighet till förlängning i upp till fem år. Ola Johansson är Sandahls platschef i Ljungby:

– Vi har de senaste åren haft ett välfungerande uppdrag i Ljungby kommun. Därför är det glädjande att kommunen åter väljer Sandahls. Kontraktet innebär att kommuninvånare och företag i Ljungby kommun även framöver kommer att få sitt avfall hämtat av Sandahls.

Spoltjänster och återvinning

I det kommunala renhållningsuppdraget är sophämtning en central och viktig del. Men uppdraget för Sandahls slutar inte där. Kontraktet med kommunen reglerar även att Sandahls Entreprenad ska ansvara för spoltjänster och slamtömning, samt återvinning.

– Sandahls har heltäckande tjänster inom högtrycksspolning och slamtömning. I de fall privatpersoner eller företag behöver hjälp med att exempelvis tömma septiktankar eller spola avlopp är det vi på Sandahls som rycker ut. Från Sandahls håll ser vi fram emot att fortsätta arbeta i Ljungby kommun. Vi startar den nya kontraktsperioden med att se över och effektivisera verksamheten, så att Ljungbyborna framöver ska få åtnjuta ännu bättre renhållningsservice, avslutar Ola Johansson.

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik – ska bli Sveriges största fossilfria transportföretag

22 nov 2023

Sandahls Logistik tar ännu ett stort kliv i arbetet att bli Sveriges största fossilfria transportföretag.

MP Bolagen väljer Sandahls för ett flexibelt logistikupplägg

06 nov 2023

MP Bolagen Industri AB är ett ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av kabelförläggningsmaterial till elbranschen. När de letade ny logistikpartner, med resurser att hantera bolagets stora och varierande godsvolymer, föll valet på Sandahls Logistik.

Information: Sweet Communication ringer på uppdrag av Sandahls Entreprenad

02 nov 2023

Denna uppringande verksamhet är godkänd och sanktionerad av Sandahls Entreprenad.