Kontakta oss gärna

Sandahls växlar upp

Sandahls Logistik är en oberoende aktör inom logistik. Vi är din helhetspartner för att transportera gods till hela Sverige, på väg och järnväg.

Oberoende aktör inom logistik

Sandahls har sedan starten 1949 ständigt varit på väg. Året runt, dygnet runt tillryggalägger vi mil efter mil för att leverera gods. Stort och smått, lätt och tungt, till när och fjärran. Det är en spännande resa, full av milstolpar, och nu har vi kommit fram till ännu en historisk punkt.

Vi vill förnya logistikbranschen. Förändra och förbättra. Bygga relationer som är enklare, smartare och utan mellanled. Vi vet att vi kan göra skillnad – som en pålitlig leverantör, som en ansvarstagande arbetsgivare och som en långsiktig samhällsbyggare med fokus på hållbara affärer. 

Nu tar vi framtiden helt i våra egna händer, kliver upp i förarhytten och påbörjar nästa del i vår resa. Välkommen ombord!

Hållbara transporter på väg och järnväg

På Sandahls har vi ett fokus; att leverera gods så pålitligt och hållbart som det bara är möjligt. Vi har därför byggt upp en organisation och ett transportnätverk som möter dina förväntningar, vare sig ditt gods är stort eller smått, lätt eller tungt, eller ska till Ystad eller Haparanda.

Sandahls är din helhetspartner inom logistik. Den enda kontaktpunkt du behöver för inrikes transporter i Sverige. Utan omvägar tar vi ditt gods till sin slutdestination, med egna lastbilar, erfarna chaufförer och egna tåg. Vi tar ansvar för ditt gods, för våra medarbetare och för en hållbar affärsmodell.

Vårt erbjudande inom logistik

Väg- och intermodala transporter

Med egna produktionsresurser, utan mellanhänder, erbjuder vi högkvalitativa och hållbara transportlösningar inom inrikes vägtransporter.

Järnvägstransporter

Snabbt och effektivt över långa avstånd är järnväg ett självklart transportalternativ för dig som inte kompromissar med hållbarhet och effektivitet.

 

Specialtransporter

Sandahls erbjuder specialtransporter inom en rad olika områden med stora volymer och vikter. Med lång erfarenhet och en specialiserad fordonsflotta tar vi oss an allt från hustransporter till transporter av flis och andra skogliga biprodukter.