Kontakta oss gärna

På väg mot en hållbar framtid

30 nov 2022

Sandahls har högt ställda miljömål och vill bli fossilfria redan till år 2025. För att nå målen genomför koncernen en historiskt ambitiös satsning på hållbar logistik. Genom att ta ett helhetsgrepp över hela transportkedjan kan Sandahls erbjuda multimodal logistik där man har full kontroll på alla ingående delar. Med egna tåglinjer som drivs av grön el, en modern fordonsflotta med många nya LBG-drivna lastbilar och effektiva kombiterminaler för smidig omlastning mellan transportslagen är Sandahls transportlösningar både hållbara och flexibla.

Läs Dagens Industris artikel om Sandahls hållbarhetssatsning >>

Relaterade inlägg

Svenska Retursystem väljer Sandahls som logistikleverantör

08 feb 2024

DHL och Sandahls kommer att ansvara för Svenska Retursystems transporter inom Sverige med start den 1 maj. Det står klart efter en upphandling av retursystemets inrikestransporter.

Real Rail Sweden förvärvar Tågfrakt Produktion Sverige

12 dec 2023

Real Rail Sweden AB har förvärvat samtliga aktier i tågoperatören Tågfrakt Produktion Sverige AB. Förvärvet är ett naturligt steg för Real Rails utveckling inom järnvägsområdet.

Pris och villkorsjusteringar inför 2024

01 dec 2023

Sandahls satsar framåt mot 2024 med fortsatt stort fokus på hållbarhet och ambitionen att leverera fossilfria transporter när vi går in i år 2026.