Kontakta oss gärna

Real Rail Sweden förvärvar Tågfrakt Produktion Sverige

12 dec 2023

Real Rail Sweden AB har förvärvat samtliga aktier i tågoperatören Tågfrakt Produktion Sverige AB. Förvärvet är ett naturligt steg för Real Rails utveckling inom järnvägsområdet.
Real Rail är en tågoperatör som enbart tillhandahåller renodlad intermodal inrikes kombitrafik för åkerier och speditörer. Tågfrakt är en tågoperatör som tillhandahåller tågdraging åt företag som vill köpa lösningar där kunden fyller hela tågen själv, s.k. ”Company train”. Tågfrakt erbjuder även växlingstjänster, huvudsakligen i Falköping.
Syftet med förvärvet är att fortsätta driva verksamheten vidare så som tidigare, med samma ambition att utföra tågtjänster med hög precision och med bra service. Fortsättningsvis kommer man att, liksom tidigare, vända sig till kunder som önskar tågdraging.
Detta innebär att de anställda och företagens kunder inte ska märka någon förändring utan kan tryggt förlita sig på en fortsatt trygg arbetsgivare och pålitlig samarbetspartner.

Bolagets VD Berndt Bolms kommer att kvarstå i denna funktion.

David Sandahl
VD, Real Rail Sweden AB

Relaterade inlägg

Svenska Retursystem väljer Sandahls som logistikleverantör

08 feb 2024

DHL och Sandahls kommer att ansvara för Svenska Retursystems transporter inom Sverige med start den 1 maj. Det står klart efter en upphandling av retursystemets inrikestransporter.

Pris och villkorsjusteringar inför 2024

01 dec 2023

Sandahls satsar framåt mot 2024 med fortsatt stort fokus på hållbarhet och ambitionen att leverera fossilfria transporter när vi går in i år 2026.

Sandahls Logistik – ska bli Sveriges största fossilfria transportföretag

22 nov 2023

Sandahls Logistik tar ännu ett stort kliv i arbetet att bli Sveriges största fossilfria transportföretag.