Kontakta oss gärna

Uppdatering av drivmedelstillägg

20 sep 2022

vart-lofte-sidebar

I takt med omställningen till en fossilfri transportkedja så ser vi att den investering vi inom Sandahls gör med biogasbilar får en positiv utveckling för hållbarheten. Då biogasen under senaste tiden kraftigt ökat i pris tvingas vi kompensera oss för denna prisökning.

Den ökade efterfrågan av biogas tillsammans med den minskade produktionen p.g.a. omständigheterna i vår omvärld, gör att detta totalt sett påverkar vår kostnadsmassa med 1,4 %.

Även Adblue har kraftigt ökat i pris under 2022. Vi gjorde en justering med 0,8% per den 14 mars 2022, men med den fortsatta utvecklingen behöver detta korrigeras till 1,6%.

Glädjande nog har dieselpriset sjunkit senaste månaden och det gör att grunden i vårt DMT från augusti till september har sjunkit, det tar vi hänsyn till i vår kalkylering.

Med dessa förklaringar till de kostnader vi har så kommer vi att justera vårt DMT per den 15 september 2022 till 50,01% för kolonialt gods och 56,35% för termogods.

Denna extra justering görs på grund av den kraftiga ökningen av biogas- och Adbluepriser på kort tid.

Vi kommer framåt att noggrant följa hur dessa kostnader förändras och justera i takt med dessa.

 

Vi hoppas på er förståelse för detta och ser framemot ett fortsatt gott samarbete.

 

DMT från 2022-09-15

Gods: 50,01%

Termogods: 56,35%

 

Sandahls Logistik AB Värnamo

Relaterade inlägg

3 logistiktrender att hålla ögonen på

28 sep 2022

Logistikbranschen är under förändring, en process som drivs av flera separata faktorer. Dels innebär det snabba teknikskiftet en rad nya möjligheter inom logistik, dels behöver branschen anpassa sig till en hållbar utveckling på flera olika plan.

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Vikten av att rapportera farligt avfall

20 sep 2022

Uppfyll nya kraven på rapportering av farligt avfall - anlita Sandahls som ombud.