Kontakta oss gärna

Ansökan lokförare till Real Rail

05 jul 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls och Real Rail!

På Sandahlsbolagen har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. 2030 ska vi sedan möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. December 2022 började vi köra halva systemet i egen regi och i december 2025 är det dags att ta steget fullt ut och köra hela systemet.

Sandahls historia är som åkeri. Vår framtid är att erbjuda marknaden fossilfria dörr till dörr transporter där vi kombinerar kunnandet från vår historia med järnväg och tekniken i framtidens fossilfria lastbilar. I Sandahlsbolagen är lastbilschauffören i den fossilfria dragbilen inte din konkurrent utan din kollega. Du kommer ha kolleger på terminalerna också, eftersom vi opererar de flesta av terminalerna vi använder i egen regi. Tillsammans skapar vi den transportlösning marknaden efterfrågar allt mer: dörr till dörr utan fossila utsläpp.

I vår trafik använder vi Traxx AC2-lok (BR185). Vi äger också 502 fyraxliga kombivagnar som används i trafiken. Traxx-loken innebär maximal klimatanpassning eftersom de återmatar ström vid bromsning. På så sätt sänks energiåtgången ytterligare.

Vi vill ta transportbranschen in i en fossilfri framtid för alla transportköpare. Vi hoppas att du tycker att den visionen känns lika spännande som vi gör. På Sandahlsbolagen blir du en del i en stor familj där vi gemensamt arbetar mot just den visionen. Själva tågverksamheten ligger i dotterbolaget Real Rail som är ett mindre järnvägsföretag där du som förare har möjlighet att vara med att utveckla rutiner och därigenom också verksamheten.

Våra stationeringsorter är Luleå, Umeå, Västerås, Örebro, Falköping, Göteborg och Helsingborg.

Låter det spännande? Fyll i denna formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort

För övriga frågor kontakta gärna någon av nedanstående:
Maria Wahlberg, Lokförarchef Real Rail: maria.wahlberg@realrail.se
Johnny Lüppert, Operativ Chef Real Rail: johnny.luppert@realrail.se

Ansökan

 


Sandahlsbolagen är en familjeägd koncern med Värnamo som bas. Koncernen omsätter drygt två miljarder kronor/år och har ca 700 anställda. Med 450 fordon är Sandahlsbolagen ett av Sveriges största åkeriföretag. Koncernen har ISO-certifikat 9001 (kvalitet) och 14001 (miljö). Bolagen i gruppen är medlemmar i arbetsgivarorganisationerna Transportföretagen och Tågföretagen och är därigenom anslutna till gällande kollektivavtal.

Relaterade inlägg

Sök tjänsten som CE-chaufför hos Sandahls Logistik AB i Värnamo!

21 maj 2024

Vi söker efter engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos Sandahls Logistik AB i Värnamo.

Lönespecialist till vårt huvudkontor i Värnamo

13 maj 2024

Som lönespecialist vill vi att du är med bidrar till att Sandahls Logistik AB och Real Rail Sweden AB når sina övergripande mål genom att säkerställa en väl fungerande lönehantering.

Ledig tjänst: CE Chaufför på Sandahls Logistik AB med placering Umeå

09 apr 2024

Vi söker dig för tjänsten CE-chaufför till att köra spetsbyte Umeå – Sundsvall nattetid.