Kontakta oss gärna

Hyr container

Sandahls erbjuder uthyrning av container till företag och privatpersoner. Vi har containers i olika storlekar och för olika ändamål. Valet av container styrs helt efter vilken typ av avfall och volym du behöver frakta bort.

Containers för alla behov

När du hyr en container hos oss kan det vara en engångshändelse, eller löpande där vi hämtar och tömmer containern enligt avtal. Med anpassade tömningsintervall kan du bedriva din verksamhet utan störningar.

Vi erbjuder containers där du kan deponera blandat avfall, brännbart avfall, gips, träavfall, blandskrot, samt park- och trädgårdsavfall.

 

Tänk på detta

För att Sandahls ska kunna lämna och hämta din container gäller följande:

  • Det måste vara tillåtet att parkera på uppställningsplatsen
  • Utanför privat område behövs tillstånd för uppställning
  • Vägen ska klara tung trafik och vara minst 3 m bred
  • Det krävs fri höjd på 4,5 m och 10 m fri yta framför containern
  • Du får inte fylla containern över dess maxvikt eller kant

 

Storsäck

Om du inte behöver en hel container kan en storsäck vara ett bra alternativ. En storsäck är praktisk för att samla mindre mängder avfall som trä, deponi och brännbart. Även trädgårdsavfall lämpar sig bra att samla i en storsäck. När du köper fraktioner såsom grus, sand och sten kan Sandahls leverera dessa i storsäck.

Sandahls storsäckar är godkända för 1000 kilo och har en volym på cirka en kubikmeter. Du kan köpa storsäckar på Sandahls anläggningar och samtidigt passa på att beställa hämtning till en tid som passar dig.

Välj container

Vilken typ av container behöver du för din avfallshantering? 

- BG-Låda

- Frontcontainer

- Kombicontainer

Kärl
660 liter

Liftcontainer
8 m³, 10 m³, 14 m³

Frontlastar container
4 m³, 6 m³, 8 m³

Lastväxlare
12 m³, 15 m³, 20 m³, 30 m³, 40 m³

Skicka förfrågan

Använd detta formulär för att skicka din förfrågan om container. Vi kommer att kontakta dig för att slutföra din beställning.

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.