Kontakta oss gärna

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd material för försäljning och leverans. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner olika naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Asfalt

Asfalt tillverkas i egna anläggningar i Hok och Alingsås. Avancerade produktionsmetoder gör att vi alltid kan säkerställa hög kvalitet, och vi tar regelmässigt en mängd prover i laboratoriet så att asfalten ska möta angiven specifikation.

 
Betong

Betong tillverkas i vår egen anläggning i Bredaryd.  Då blöt betong är en färskvara kan vi leverera i en 6 mils radie runt Bredaryd. Leverans sker i egna betongbilar och vi vänder oss till såväl företag som privatpersoner. I Bredaryd säljer vi även prefabricerade betongbitar, lämpliga för att exempelvis bygga skärmtak.

Ballast- och övriga material

Vi har 10 egna berg- och sandtäkter där vi utvinner olika sorters naturmaterial, exempelvis för användning som ballast. Utöver dessa sten- och sandprodukter har vi även försäljning av andra naturmaterial. Materialen kan levereras i bulk eller storsäck, alternativt hämtas på plats i respektive anläggning.

Material vi erbjuder: Grus, Sand, Sandningssand, Makadam, Singel, Stenmjöl, Gjutgrus, Mursand, Matjord, Täckbark, Vintersalt, Sommarsalt, Kullersten, Sjösten/natursten.

Vårt erbjudande inom entreprenad

Entreprenadtjänster

Behöver du entreprenadtjänster av hög kvalitet? Vi på Sandahls har bred kompetens och lång branscherfarenhet för att ta helhetsansvar för kvalificerade uppdrag inom en rad olika områden.

Avfallshantering

Hantering av avfall kräver hög säkerhet, särskilt när det kommer till farligt avfall. Vi erbjuder allt från kommunal sophantering och privat containerservice till hantering och lagring av industriellt avfall.

Asfaltsbeläggning

Med hög kompetens och egen produktion erbjuder vi asfaltsbeläggning av högsta kvalitet. Som helhetsleverantör utför vi även förberedande underarbeten och transport av massor och material. 

Transporttjänster

Transporttjänster är en specialitet. Vi har kompetens och specialfordon inom ett stort antal användningsområden, och kan som helhetsleverantör hjälpa dig att lyfta, flytta, transportera och leverera.

Maskintjänster

Vi har ett helhetserbjudande för dig som söker professionella maskintjänster inom bygg, anläggning och industri. Våra maskinförare har hög kompetens och tillgång till en omfattande maskinpark.

Materialförsäljning

Sandahls erbjuder företag och privatpersoner en mängd olika sorters material. Vi har egna berg- och sandtäkter där vi utvinner naturmaterial, och dessutom egen tillverkning av asfalt och betong.

Inspektionstjänster

Våra inspektionstjänster kan användas förebyggande för att få status på byggnadsverk och ledningar. Inspektionstjänsterna kan också användas när problem har uppstått och man vill hitta orsaken.