Kontakta oss gärna

Delar du vårt intresse för hållbara transporter och entreprenader? Så bra! Då kan du bli en del av Sandahls och få en spännande framtid full av utvecklingsmöjligheter.

Varför arbeta på Sandahls?

 

På rätt väg

Sandahls är inte ett företag som andra. Vi tror på att göra rätt för oss, vi tror på individen och vi arbetar för en hållbar framtid. Istället för att följa andra, eller ta genvägar, försöker vi alltid göra det som är bäst på sikt – för företaget, kunderna, medarbetarna och samhället.

 

Trygg arbetsmiljö

Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför ser vi till att våra anställningsförhållanden är långsiktigt hållbara. Det innebär att vi alltid följer kollektivavtal och gällande regler. När du jobbar på Sandahls ska du veta att du är i trygga händer.

 

Personligt och flexibelt

Vem gillar byråkrati och krångel? Inte vi i alla fall. På Sandahls har vi en platt organisation och öppna dörrar. Ingen åsikt är värd mer än någon annans. När du jobbar hos oss kan du räkna med att bli både sedd och hörd – för den du är.

 

Entreprenörsdrivet

Om du gillar att få saker gjorda är Sandahls rätt arbetsplats för dig. Företagets startades av en entreprenör, och den andan lever i allra högsta grad kvar. Vi är handlingskraftiga och orädda, och ser hellre möjligheter än hinder.

Våra värderingar

 

Ärlighet

Relationer handlar om förtroende. På att kunna lita på varandra. Att vi håller våra ord, och inte söker fördelar på andras bekostnad. Ärlighet finns i vårt DNA och det som gör att vi bygger långsiktigt hållbara relationer med både kunder och kollegor.

 

Ansvar

Att vara vuxen innebär att ta ansvar för sina handlingar. Inte stoppa huvudet i sanden, bara för att det är enklast. Att arbeta för att utvecklingen går i rätt riktning, för allas skull. Genom att ta ansvar visar vi att vi bryr oss, och att vi är någon att luta sig mot när det blåser snålt.

 

Kvalitet

Kvalitet är lika med värde. Att behov uppfylls, gärna över förväntningarna. Kvalitet innebär hållbarhet och långsiktig nytta. Genom att alltid leverera kvalitet bygger vi förtroende och starka relationer.

Bli vår kollega

 

”Det bästa med att jobba på Sandahls är att här har man frihet under ansvar. Företaget hjälper mig att utvecklas så att jag hela tiden rör mig framåt. Jag uppskatter mina kollegor som alltid tar ansvar, är måna om godset och om kundens bästa.”

Kalle Andersson
Chaufför

”För mig betyder Sandahlsandan att alla är intresserade av att alltid göra det bästa för kunden. Det innebär att vi i teamet gärna samarbetar och hjälps åt, för att på så vis lösa våra uppgifter på bästa sätt. Det skapar en riktigt bra sammanhållning.”

Andreas Johansson
Trafikledare

”Jag uppskattar arbetsklimatet hos Sandahls. Det är ett ganska stort företag, men jag känner att man lyckats behålla det personliga. Det gör att både jag och mina kollegor trivs. Och man är inte rädda för att satsa, det är en stor skillnad mot många andra företag.”

Stefan Bolmenäs
Chaufför


 


 

Lediga tjänster

Nedan kan du se vilka lediga tjänster som just nu är aktuella. Läs mer om respektive tjänst genom att klicka på det jobb intresserar dig. Information om hur du ansöker hittar du i annonserna. Om du inte hittar en passande tjänst bland de som utannonseras kan du lämna en spontanansökan i formuläret nedan.

Jobba med oss

Välkommen att skicka in dina kontaktuppgifter och berätta hur du kan hjälpa oss leverera kvalitet. Fyll i kontaktformuläret nedan. Vi hörs!