Kontakta oss gärna

 

 

Sandahls Grus & Asfalt söker Platschef

Arbetsuppgifter:

I rollen som platschef bär du högsta ansvaret att ta fram anbud och planera samt fullfölja de projekten som du räknar hem. Du bygger relationer med kunder, medarbetare och underleverantörer för att framgångsrikt och långsiktigt kunna driva och utveckla företaget tillsammans med övriga platschefer. Det är även ditt ansvar att hantera inköp och därigenom säkerställa att allt material finns på plats inför varje projekt, det är viktigt att varje arbetslag har det de behöver inför varje enskild arbetsdag eller projekt. Som platschef planerar du även in vilka arbetslag som ska vara på vilka projekt och skapar en tidsplan för arbetet som ska utföras. Vidare ansvarar du för att projekten blir slutförda i tid och med rätt kvalité.

På Sandahls Grus & Asfalt är alla ett team, vilket innebär att vi hjälps åt för att ta projekten i mål. Därtill har du personalansvar samt arbetsmiljöansvar för arbetslagen på dina projekt, vilket medför ansvar över allt från fysiska arbetsmiljön till individernas personliga hälsa.

Personliga egenskaper:

  • Du har gärna flerårig arbetslivserfarenhet inom anläggnings- eller beläggningsarbete
  • Du har erfarenhet av kalkylering, resursplanering och driva projekt
  • B-körkort
  • Meriterande: teknisk utbildning, ledarskapserfarenheter, kund-/säljarbete

Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har även en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som med kunder. Vilket gör att du behärskar rollen som platschef, där du arbetar mot flera kontaktytor dagligen. Du förväntas stötta och leda allt från kunder till yrkesarbetare för att nå era gemensamma mål framåt. Vidare är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och planera ditt och andras arbete. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Avslutningsvis är du en person som är noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och ditt arbete genomsyras av ett allmänt kvalitets och affärsmässigt tänk.

Övrig information:

Start: Efter överenskommelse
Plats: Småland och Västra Götalands län
Lön: Efter överenskommelse

Vid intresse, vänligen skicka CV och personligt brev till: jh@asfalt.nu