Kontakta oss gärna

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Sandahls!

24 nov 2022

På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Nu ska vi köra tågen i egen regi. Därför söker vi lokförare som vill vara med och förverkliga vår vision. Tågverksamheten ligger i dotterbolaget Real Rail Sweden AB. Ett mindre järnvägsföretag där du som förare kommer ha möjlighet att vara med att utveckla verksamhet och rutiner.

Vi söker nu lokförare med stationering i Falköping som delar vår vision om fossilfria transporter. Vår nuvarande produktionslösning innebär omfattande ledighet på helgerna och i många fall också fina möjligheter till längre sammanhängande ledigheter i arbetsschemat. Vi står för eventuell komplettering av utbildning för aktuell loktyp.

Sandahls är idag ett av Sveriges största transportföretag. Vårt ursprung och historia är som åkeri. Vår framtid är att erbjuda marknaden fossilfria dörr till dörrtransporter, där vi kombinerar kunnandet vi har från vår historia med järnväg och tekniken i framtidens fossilfria lastbilar. Inom Sandahls är lastbilschauffören i den fossilfria dragbilen inte din konkurrent utan din kollega. Du kommer ha kolleger på terminalerna också, eftersom vi opererar de flesta av de terminaler vi använder i egen regi. Tillsammans skapar vi den transportlösning marknaden efterfrågar allt mer. Dörr till dörr utan fossila utsläpp. Vi vill ta transportbranschen in i en fossilfri framtid för alla transportköpare. Vi hoppas att du tycker att den visionen känns lika spännande som vi gör. På Sandahlsbolagen blir du en del i en stor familj där vi gemensamt arbetar mot just den visionen.

Låter det spännande? Hör av dig redan idag och meddela ditt intresse via detta formulär: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OdZMAvYkZEq3kleMx_UHdLbSQt1AABdFpp4-MriMcu9UM0tZUzRYNjA3SjBONzVKQVFFTTBQQ1lXUi4u

För ytterligare information kan du kontakta:
Maria Wahlberg, 0733-73 67 15

Anton Persson, 0733-73 67 11

Relaterade inlägg

Trafikledare till Real Rail sökes

23 aug 2023

Vill du arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Real Rail Sweden, en del av Sandahlsbolagen Sweden AB! På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan […]

CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Luleå

08 maj 2023

Vi söker dig för tjänsten som CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Luleå.

Sandahls söker nu en verkstadschef med placering på vår anläggning i Värnamo.

08 maj 2023

Sandahls söker nu en verkstadschef med placering på vår anläggning i Värnamo.