Kontakta oss gärna

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Sandahls!

24 nov 2022

På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Nu ska vi köra tågen i egen regi. Därför söker vi lokförare som vill vara med och förverkliga vår vision. Tågverksamheten ligger i dotterbolaget Real Rail Sweden AB. Ett mindre järnvägsföretag där du som förare kommer ha möjlighet att vara med att utveckla verksamhet och rutiner.

Vi söker nu lokförare med stationering i Falköping som delar vår vision om fossilfria transporter. Vår nuvarande produktionslösning innebär omfattande ledighet på helgerna och i många fall också fina möjligheter till längre sammanhängande ledigheter i arbetsschemat. Vi står för eventuell komplettering av utbildning för aktuell loktyp.

Sandahls är idag ett av Sveriges största transportföretag. Vårt ursprung och historia är som åkeri. Vår framtid är att erbjuda marknaden fossilfria dörr till dörrtransporter, där vi kombinerar kunnandet vi har från vår historia med järnväg och tekniken i framtidens fossilfria lastbilar. Inom Sandahls är lastbilschauffören i den fossilfria dragbilen inte din konkurrent utan din kollega. Du kommer ha kolleger på terminalerna också, eftersom vi opererar de flesta av de terminaler vi använder i egen regi. Tillsammans skapar vi den transportlösning marknaden efterfrågar allt mer. Dörr till dörr utan fossila utsläpp. Vi vill ta transportbranschen in i en fossilfri framtid för alla transportköpare. Vi hoppas att du tycker att den visionen känns lika spännande som vi gör. På Sandahlsbolagen blir du en del i en stor familj där vi gemensamt arbetar mot just den visionen.

Låter det spännande? Hör av dig redan idag och meddela ditt intresse via detta formulär: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OdZMAvYkZEq3kleMx_UHdLbSQt1AABdFpp4-MriMcu9UM0tZUzRYNjA3SjBONzVKQVFFTTBQQ1lXUi4u

För ytterligare information kan du kontakta:
Maria Wahlberg, 0733-73 67 15

Anton Persson, 0733-73 67 11

Relaterade inlägg

Skattebefrielse för biogas borttagen

17 mar 2023

2020 beslutades om en tioårig förlängning av skattebefrielse på Biogas i Sverige. I december 2022 ogiltigförklarades denna efter en överklagan av tyska företaget Landwärme. I Sandahls Logistiks omställning till fossilfri transportör togs beslut att ställa om från Diesel till Biogas. Den nya EU-dom som nu vunnit laga kraft gör omställningen dyrare än vad transportnäringen räknat […]

Nya regler för avfallshantering

16 jan 2023

Nya regler för avfallshantering skärper kraven. Anlita Sandahls som ombud och uppfyll gällande regler.

Sandahls bygger vägbro i Vartofta på uppdrag av Trafikverket

14 dec 2022

Sandahls bygger vägbro över järnvägen i Vartofta, på uppdrag av Trafikverket.