Kontakta oss gärna

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Sandahls!

24 nov 2022

På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Nu ska vi köra tågen i egen regi. Därför söker vi lokförare som vill vara med och förverkliga vår vision. Tågverksamheten ligger i dotterbolaget Real Rail Sweden AB. Ett mindre järnvägsföretag där du som förare kommer ha möjlighet att vara med att utveckla verksamhet och rutiner.

Vi söker nu lokförare med stationering i Falköping som delar vår vision om fossilfria transporter. Vår nuvarande produktionslösning innebär omfattande ledighet på helgerna och i många fall också fina möjligheter till längre sammanhängande ledigheter i arbetsschemat. Vi står för eventuell komplettering av utbildning för aktuell loktyp.

Sandahls är idag ett av Sveriges största transportföretag. Vårt ursprung och historia är som åkeri. Vår framtid är att erbjuda marknaden fossilfria dörr till dörrtransporter, där vi kombinerar kunnandet vi har från vår historia med järnväg och tekniken i framtidens fossilfria lastbilar. Inom Sandahls är lastbilschauffören i den fossilfria dragbilen inte din konkurrent utan din kollega. Du kommer ha kolleger på terminalerna också, eftersom vi opererar de flesta av de terminaler vi använder i egen regi. Tillsammans skapar vi den transportlösning marknaden efterfrågar allt mer. Dörr till dörr utan fossila utsläpp. Vi vill ta transportbranschen in i en fossilfri framtid för alla transportköpare. Vi hoppas att du tycker att den visionen känns lika spännande som vi gör. På Sandahlsbolagen blir du en del i en stor familj där vi gemensamt arbetar mot just den visionen.

Låter det spännande? Hör av dig redan idag och meddela ditt intresse via detta formulär: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=OdZMAvYkZEq3kleMx_UHdLbSQt1AABdFpp4-MriMcu9UM0tZUzRYNjA3SjBONzVKQVFFTTBQQ1lXUi4u

För ytterligare information kan du kontakta:
Maria Wahlberg, 0733-73 67 15

Anton Persson, 0733-73 67 11

Relaterade inlägg

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ledig tjänst: Lastväxlare/liftdumper Sandahls Entreprenad – Anderstorp

03 okt 2023

Sandahls Entreprenad letar just nu efter en erfaren och ansvarstagande förare till en kombinerad lastväxlare/liftdumper med placering Anderstorp. Som förare hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att köra och sköta vår lastväxlare på ett säkert och effektivt sätt.

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid. Sandahls expanderar […]