Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: C-chaufför sökes i Jönköping.

02 maj 2023

Nu söker vi, Sandahls Logistik AB, chaufför till vår termoavdelning i Jönköping där du kommer utgå från vår fina kyl och frysterminal på Ljungarum.

Vi söker främst distributionschaufför heltid med C – behörighet. Har du CE är det en merit, men inget krav!

Som person är du serviceinriktad och har lätt att kommunicera med kunder och kollegor. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi transporterar från vår anläggning i Jönköping främst livsmedel till restauranger, grossister och kommunala enheter runt om i Småland och Västra Götaland.

För mer info, kontakta platschef: Husein Karabasic tel. 073-3736048 eller e-post: husein.karabasic@sandahls.com

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik AB i Skillingaryd söker CE-chaufförer med stationeringsort Vetlanda

13 mar 2024

Vill du vara en del av vår hållbarhetssträvan och växa med oss på Sandahls Logistik AB? Vi söker engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på lång sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Sandahls söker nu fler lokförare

08 mar 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

08 mar 2024

I din roll som terminalförman hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att lasta och lossa fordon, märka upp och sortera gods, underhålla truckar, säkerställa att terminalen är välorganiserad och utföra egenkontroller.