Kontakta oss gärna

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare är du med och bevakar kundservices brevlåda och hanterar inkommande ärenden såsom bokningar, godssökning och reklamationer. Du blir delaktig i jobbet med avräkningar och att förbereda ordrar för fakturering i vårt produktionssystem Opter. Enstaka prisförfrågningar lämnas också på avdelningen mot kund, dessa skall också registreras och hanteras i Sandahls CRM-system.

Sandahls Logistiks kundservice fungerar också som Sales support och det innebär att man jobbar med att lägga in offerter som kommer från säljorganisationen som har blivit uppgjorda med kund. Man deltar också ibland på kundbesök.

Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa effektiva och välfungerande kundsamarbeten på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice är en fördel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, främst Lime och Opter

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för att utvecklas inom kundservice. Du räds inte för att bemöta dina kunders frågeställningar och tvekar inte på att ta kontakt med nya människor för att lösa olika problem du kan ställas inför. Du trivs med att ha många kontaktytor, eftersom du pratar med många kunder och övriga aktörer. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Sammanfattningsvis är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du tar även stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid och på ett korrekt sätt.

 

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Speditörvägen 1 Värnamo
Lön:   Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta:
Per Gustavsson
Försäljningschef
Mob: 0733 736075
Per.gustavsson@sandahls.com

Ansökan skickas på mail till Per Gustavsson

Relaterade inlägg

3 logistiktrender att hålla ögonen på

28 sep 2022

Logistikbranschen är under förändring, en process som drivs av flera separata faktorer. Dels innebär det snabba teknikskiftet en rad nya möjligheter inom logistik, dels behöver branschen anpassa sig till en hållbar utveckling på flera olika plan.

Vikten av att rapportera farligt avfall

20 sep 2022

Uppfyll nya kraven på rapportering av farligt avfall - anlita Sandahls som ombud.

Uppdatering av drivmedelstillägg

20 sep 2022

I takt med omställningen till en fossilfri transportkedja så ser vi att den investering vi inom Sandahls gör med biogasbilar får en positiv utveckling för hållbarheten. Då biogasen under senaste tiden kraftigt ökat i pris tvingas vi kompensera oss för denna prisökning.