Kontakta oss gärna

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare är du med och bevakar kundservices brevlåda och hanterar inkommande ärenden såsom bokningar, godssökning och reklamationer. Du blir delaktig i jobbet med avräkningar och att förbereda ordrar för fakturering i vårt produktionssystem Opter. Enstaka prisförfrågningar lämnas också på avdelningen mot kund, dessa skall också registreras och hanteras i Sandahls CRM-system.

Sandahls Logistiks kundservice fungerar också som Sales support och det innebär att man jobbar med att lägga in offerter som kommer från säljorganisationen som har blivit uppgjorda med kund. Man deltar också ibland på kundbesök.

Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa effektiva och välfungerande kundsamarbeten på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice är en fördel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, främst Lime och Opter

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för att utvecklas inom kundservice. Du räds inte för att bemöta dina kunders frågeställningar och tvekar inte på att ta kontakt med nya människor för att lösa olika problem du kan ställas inför. Du trivs med att ha många kontaktytor, eftersom du pratar med många kunder och övriga aktörer. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Sammanfattningsvis är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du tar även stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid och på ett korrekt sätt.

 

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Speditörvägen 1 Värnamo
Lön:   Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta:
Per Gustavsson
Försäljningschef
Mob: 0733 736075
Per.gustavsson@sandahls.com

Ansökan skickas på mail till Per Gustavsson

Relaterade inlägg

Real Rail söker lokförare och/eller växlare huvudspår i Umeå

13 jan 2023

Vi söker nu lokförare eller växlare med behörighet huvudspår med stationering i Umeå kombiterminal som delar vår vision om fossilfria transporter.

Sandahls Entreprenad söker spolbilschaufför till Värnamo.

04 jan 2023

Huvudsysslan är spolning inom Värnamo Kommun. Stationeringsort: Värnamo.

På väg mot en hållbar framtid

30 nov 2022

Sandahls har högt ställda miljömål och vill bli fossilfria redan till år 2025. För att nå målen genomför koncernen en historiskt ambitiös satsning på hållbar logistik.