Kontakta oss gärna

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare är du med och bevakar kundservices brevlåda och hanterar inkommande ärenden såsom bokningar, godssökning och reklamationer. Du blir delaktig i jobbet med avräkningar och att förbereda ordrar för fakturering i vårt produktionssystem Opter. Enstaka prisförfrågningar lämnas också på avdelningen mot kund, dessa skall också registreras och hanteras i Sandahls CRM-system.

Sandahls Logistiks kundservice fungerar också som Sales support och det innebär att man jobbar med att lägga in offerter som kommer från säljorganisationen som har blivit uppgjorda med kund. Man deltar också ibland på kundbesök.

Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa effektiva och välfungerande kundsamarbeten på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice är en fördel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, främst Lime och Opter

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för att utvecklas inom kundservice. Du räds inte för att bemöta dina kunders frågeställningar och tvekar inte på att ta kontakt med nya människor för att lösa olika problem du kan ställas inför. Du trivs med att ha många kontaktytor, eftersom du pratar med många kunder och övriga aktörer. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Sammanfattningsvis är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du tar även stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid och på ett korrekt sätt.

 

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Speditörvägen 1 Värnamo
Lön:   Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta:
Per Gustavsson
Försäljningschef
Mob: 0733 736075
Per.gustavsson@sandahls.com

Ansökan skickas på mail till Per Gustavsson

Relaterade inlägg

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ledig tjänst: Lastväxlare/liftdumper Sandahls Entreprenad – Anderstorp

03 okt 2023

Sandahls Entreprenad letar just nu efter en erfaren och ansvarstagande förare till en kombinerad lastväxlare/liftdumper med placering Anderstorp. Som förare hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att köra och sköta vår lastväxlare på ett säkert och effektivt sätt.

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid. Sandahls expanderar […]