Kontakta oss gärna

Kundservice medarbetare till Sandahls Logistik

22 sep 2022

Brinner du för att ge bästa möjliga service och har erfarenhet av service? Vill du även vara med på en stark tillväxtresa? Ta då chansen och sök till kundservicemedarbetare till Sandahls Logistik

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare är du med och bevakar kundservices brevlåda och hanterar inkommande ärenden såsom bokningar, godssökning och reklamationer. Du blir delaktig i jobbet med avräkningar och att förbereda ordrar för fakturering i vårt produktionssystem Opter. Enstaka prisförfrågningar lämnas också på avdelningen mot kund, dessa skall också registreras och hanteras i Sandahls CRM-system.

Sandahls Logistiks kundservice fungerar också som Sales support och det innebär att man jobbar med att lägga in offerter som kommer från säljorganisationen som har blivit uppgjorda med kund. Man deltar också ibland på kundbesök.

Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa effektiva och välfungerande kundsamarbeten på företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice är en fördel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system, främst Lime och Opter

Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för att utvecklas inom kundservice. Du räds inte för att bemöta dina kunders frågeställningar och tvekar inte på att ta kontakt med nya människor för att lösa olika problem du kan ställas inför. Du trivs med att ha många kontaktytor, eftersom du pratar med många kunder och övriga aktörer. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Sammanfattningsvis är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du tar även stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid och på ett korrekt sätt.

 

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Speditörvägen 1 Värnamo
Lön:   Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta:
Per Gustavsson
Försäljningschef
Mob: 0733 736075
Per.gustavsson@sandahls.com

Ansökan skickas på mail till Per Gustavsson

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik AB i Skillingaryd söker CE-chaufförer med stationeringsort Vetlanda

13 mar 2024

Vill du vara en del av vår hållbarhetssträvan och växa med oss på Sandahls Logistik AB? Vi söker engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på lång sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Sandahls söker nu fler lokförare

08 mar 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

08 mar 2024

I din roll som terminalförman hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att lasta och lossa fordon, märka upp och sortera gods, underhålla truckar, säkerställa att terminalen är välorganiserad och utföra egenkontroller.