Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som mekaniker hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att utföra reparationer och underhåll på tunga fordon såsom lastbilar, trailers, dollys och containrar. I rollen förväntas du samarbeta tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att alla arbetsmoment utförs i enlighet med företagets standarder för kvalitet och säkerhet.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som antingen vill utvecklas vidare inom området eller ta nästa steg och få arbeta med ditt stora intresse. Du drivs av att hitta lösningar och gillar att samarbeta och bidra i arbetslaget med kunskap, lösningar och en positiv energi. Vidare är du en ansvarstagande person som har förmågan att hålla god ordning och reda omkring dig.

OM TJÄNSTEN
Heltid, stationeringsort för tjänsten är Luleå, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår Platschef, Peter Larsson, på tel: 073-3736763. Din ansökan skickar du via mail till peter.larsson@sandahls.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Sök tjänsten som CE-chaufför hos Sandahls Logistik AB i Värnamo!

21 maj 2024

Vi söker efter engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos Sandahls Logistik AB i Värnamo.

Lönespecialist till vårt huvudkontor i Värnamo

13 maj 2024

Som lönespecialist vill vi att du är med bidrar till att Sandahls Logistik AB och Real Rail Sweden AB når sina övergripande mål genom att säkerställa en väl fungerande lönehantering.

Ledig tjänst: CE Chaufför på Sandahls Logistik AB med placering Umeå

09 apr 2024

Vi söker dig för tjänsten CE-chaufför till att köra spetsbyte Umeå – Sundsvall nattetid.