Kontakta oss gärna

Platschef sökes till Avdelning Tank & Slam i Anderstorp

01 nov 2022

Nu söker vi platschef till avdelning Tank & Slam i Anderstorp, då vår nuvarande platschef valt att gå vidare för nya utmaningar utanför Sandahls.

I ditt ansvarsområde ingår personalansvar för chaufförer och trafikledare samt även operationella uppgifter såsom skötsel av daglig drift, fastighetsansvar, bokning av sug- och slamuppdrag samt även kundkontakt.

Vi söker dig med högt driv och engagemang som vill vara med att utveckla vår verksamhet inom Tank & Slam samt dess medarbetare.

Stationeringsort för tjänsten är Anderstorp.

Övrig information

Vi arbetar löpande med urvalet av kandidater så vänta inte med att skicka din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av Tommi Sorsa på tfn: 0733-73 60 36. Din ansökan skickar du via mail till tommi.sorsa@sandahls.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ledig tjänst: Lastväxlare/liftdumper Sandahls Entreprenad – Anderstorp

03 okt 2023

Sandahls Entreprenad letar just nu efter en erfaren och ansvarstagande förare till en kombinerad lastväxlare/liftdumper med placering Anderstorp. Som förare hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att köra och sköta vår lastväxlare på ett säkert och effektivt sätt.

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid. Sandahls expanderar […]