Kontakta oss gärna

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

08 mar 2024

TERMINALFÖRMAN

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

 

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som terminalförman hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att lasta och lossa fordon, märka upp och sortera gods, underhålla truckar, säkerställa att terminalen är välorganiserad och utföra egenkontroller. I rollen förväntas du ta ett helhetsansvar för terminalen och säkerställa att alla arbetsmoment utförs i enlighet med företagets standarder för kvalitet och säkerhet. Visst administrationsarbete ingår, så datorvana är ett måste.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvaret för en smidig och effektiv drift på vår terminal/lager. Du drivs av att hitta lösningar och gillar att samarbeta och bidra  med lösningar och en positiv energi. Vidare är du en ansvarstagande person som har förmågan att hålla god ordning och reda omkring dig. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom logistik eller industri och en god förmåga att arbeta självständigt. CE-kort samt truckkort är ett krav.

 

OM TJÄNSTEN
Heltid, stationeringsort för tjänsten är Helsingborg, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår Platschef, Åse Jeppson, på tel: 0733-73 60 72. Din ansökan skickar du via denna länk:

Terminalarbetare sökes till Sandahls Logistik | Eterni Sweden AB (recman.no)

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik AB i Skillingaryd söker CE-chaufförer med stationeringsort Vetlanda

13 mar 2024

Vill du vara en del av vår hållbarhetssträvan och växa med oss på Sandahls Logistik AB? Vi söker engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på lång sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Sandahls söker nu fler lokförare

08 mar 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sandahls Entreprenad söker en extra chaufför till Tank&Slam i Anderstorp.

07 mar 2024

Tjänsten innebär heltid, med varierande körningar. Beredskapstjänst ingår. Stationeringsort: Anderstorp.