Kontakta oss gärna

Sandahls söker nu en verkstadschef med placering på vår anläggning i Värnamo.

08 maj 2023

VERKSTADSCHEF

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som verkstadschef hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten samt dess medarbetare mot fastställda mål. Du förväntas utveckla kundrelationer, främja utveckling och tillse att verksamheten håller en hög kvalitet. I rollen ingår budget- och resultatansvar och du säkerställer att tillämpliga lagar och regler i verksamheten efterlevs samt innehar arbetsmiljöansvaret.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en person som arbetar strukturerat och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Vidare är du en ansvarstagande och företagsam person med god självinsikt som framhäver en balans mellan ödmjukhet och beslutsamhet.

Vi söker dig som har ett stort engagemang, är lyhörd och kommunikativ och som skapar delaktighet och en god teamkänsla. Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Du bör också ha relevant branscherfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som verkstadschef.

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Värnamo, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår VD Magnus Nilsson på

tel: 010-110 22 01. Din ansökan skickar du via mail till magnus.nilsson@sandahls.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Grönare leveranser när Plannja inleder samarbete med Sandahls Logistik 

10 maj 2023

Efter 40 år byter Plannja logistikpartner till Sandahls Logistik. Det nya samarbetet är en viktig del i Plannjas miljö- och hållbarhetsarbete och berör de cirka 12 800 kollin som levereras till kund per månad.

CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Luleå

08 maj 2023

Vi söker dig för tjänsten som CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Luleå.

CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Jönköping

04 maj 2023

Vi söker dig för tjänsten som CE chaufför på Sandahls Logistik AB med placering i Jönköping!