Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: Sandahls söker nu en verkstadschef med placering på vår anläggning i Värnamo.

08 maj 2023

VERKSTADSCHEF

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som verkstadschef hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten samt dess medarbetare mot fastställda mål. Du förväntas utveckla kundrelationer, främja utveckling och tillse att verksamheten håller en hög kvalitet. I rollen ingår budget- och resultatansvar och du säkerställer att tillämpliga lagar och regler i verksamheten efterlevs samt innehar arbetsmiljöansvaret.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en person som arbetar strukturerat och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Vidare är du en ansvarstagande och företagsam person med god självinsikt som framhäver en balans mellan ödmjukhet och beslutsamhet.

Vi söker dig som har ett stort engagemang, är lyhörd och kommunikativ och som skapar delaktighet och en god teamkänsla. Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Du bör också ha relevant branscherfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som verkstadschef.

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Värnamo, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår VD Magnus Nilsson på

tel: 010-110 22 01. Din ansökan skickar du via mail till magnus.nilsson@sandahls.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik AB i Skillingaryd söker CE-chaufförer med stationeringsort Vetlanda

13 mar 2024

Vill du vara en del av vår hållbarhetssträvan och växa med oss på Sandahls Logistik AB? Vi söker engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på lång sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Sandahls söker nu fler lokförare

08 mar 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

08 mar 2024

I din roll som terminalförman hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att lasta och lossa fordon, märka upp och sortera gods, underhålla truckar, säkerställa att terminalen är välorganiserad och utföra egenkontroller.