Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: Sandahls söker nu en verkstadschef med placering på vår anläggning i Värnamo.

08 maj 2023

VERKSTADSCHEF

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som verkstadschef hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att leda, styra och utveckla verksamheten samt dess medarbetare mot fastställda mål. Du förväntas utveckla kundrelationer, främja utveckling och tillse att verksamheten håller en hög kvalitet. I rollen ingår budget- och resultatansvar och du säkerställer att tillämpliga lagar och regler i verksamheten efterlevs samt innehar arbetsmiljöansvaret.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är en person som arbetar strukturerat och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Vidare är du en ansvarstagande och företagsam person med god självinsikt som framhäver en balans mellan ödmjukhet och beslutsamhet.

Vi söker dig som har ett stort engagemang, är lyhörd och kommunikativ och som skapar delaktighet och en god teamkänsla. Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad ledare med förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål. Du bör också ha relevant branscherfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som verkstadschef.

OM TJÄNSTEN
Stationeringsort för tjänsten är Värnamo, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår VD Magnus Nilsson på

tel: 010-110 22 01. Din ansökan skickar du via mail till magnus.nilsson@sandahls.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ledig tjänst: Lastväxlare/liftdumper Sandahls Entreprenad – Anderstorp

03 okt 2023

Sandahls Entreprenad letar just nu efter en erfaren och ansvarstagande förare till en kombinerad lastväxlare/liftdumper med placering Anderstorp. Som förare hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att köra och sköta vår lastväxlare på ett säkert och effektivt sätt.

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid. Sandahls expanderar […]