Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

Sandahls expanderar nu i Östergötland och öppnar ett helt nytt kontor i Norrköping. Som en del av vår tillväxtstrategi söker vi nu erfarna transportledare/speditörer till att vara med att forma vår framtid i regionen.

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som transportledare/speditör hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att planera transporter för effektiv och säker leverans, utveckla samarbeten med kunder och leverantörer, säkerställa att våra logistikprocesser överensstämmer med företags kvalitetsmål samt upprätthålla en hög grad av kundtillfredsställelse genom proaktiv problemlösning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom logistiksbranschen som transportledare eller speditör. Du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, du gillar att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du har förmågan att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.

Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad person med en positiv inställning som bidrar till att skapa en god teamkänsla.

OM TJÄNSTEN
Heltid, stationeringsort är Norrköping, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår platschef Johan Arkler via mail till: johan.arkler@sandahls.com. Din ansökan skickar du via mail till johan.arkler@sandahls.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Ansökan lokförare till Real Rail

05 jul 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sök tjänsten som CE-chaufför hos Sandahls Logistik AB i Värnamo!

21 maj 2024

Vi söker efter engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos Sandahls Logistik AB i Värnamo.

Lönespecialist till vårt huvudkontor i Värnamo

13 maj 2024

Som lönespecialist vill vi att du är med bidrar till att Sandahls Logistik AB och Real Rail Sweden AB når sina övergripande mål genom att säkerställa en väl fungerande lönehantering.