Kontakta oss gärna

Ledig tjänst: Transportledare

22 sep 2023

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

Sandahls expanderar nu i Östergötland och öppnar ett helt nytt kontor i Norrköping. Som en del av vår tillväxtstrategi söker vi nu erfarna transportledare/speditörer till att vara med att forma vår framtid i regionen.

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som transportledare/speditör hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att planera transporter för effektiv och säker leverans, utveckla samarbeten med kunder och leverantörer, säkerställa att våra logistikprocesser överensstämmer med företags kvalitetsmål samt upprätthålla en hög grad av kundtillfredsställelse genom proaktiv problemlösning.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom logistiksbranschen som transportledare eller speditör. Du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, du gillar att bygga långsiktiga relationer samtidigt som du har förmågan att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.

Hos oss står ett stort engagemang i fokus och det är viktigt att du är en engagerad person med en positiv inställning som bidrar till att skapa en god teamkänsla.

OM TJÄNSTEN
Heltid, stationeringsort är Norrköping, lön enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Dina frågor angående tjänsten besvaras av vår platschef Johan Arkler via mail till: johan.arkler@sandahls.com. Din ansökan skickar du via mail till johan.arkler@sandahls.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Relaterade inlägg

Ledig tjänst: Mekaniker

31 okt 2023

Sandahls söker nu ytterligare en mekaniker med placering på vår anläggning i Luleå. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ledig tjänst: Lastväxlare/liftdumper Sandahls Entreprenad – Anderstorp

03 okt 2023

Sandahls Entreprenad letar just nu efter en erfaren och ansvarstagande förare till en kombinerad lastväxlare/liftdumper med placering Anderstorp. Som förare hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och ansvarig för att köra och sköta vår lastväxlare på ett säkert och effektivt sätt.

Ledig tjänst: Trafikledare Real Rail

23 aug 2023

Vill du arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Real Rail Sweden, en del av Sandahlsbolagen Sweden AB! På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan […]