Kontakta oss gärna

Vi söker en Transportledare till vårt kontor i Helsingborg

19 feb 2024

Sandahls är ständigt på väg. Dygnet runt, mil efter mil levererar vi kvalitet till våra kunder inom logistik och entreprenad. Våra uppdrag tar oss till Sveriges alla hörn. Ibland är det raka spåret, ibland får vi själva bana väg. Men alltid med riktningen noggrant kalibrerad – på rätt väg mot en hållbar framtid.

Vi söker en engagerad transportledare som har ett stort kontaktnät inom branschen och gillar händelserika arbetsdagar. Du behöver ha god kunskap om Sveriges geografi samt en god inblick i lastoptimering.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att lastplanera våra ekipage, ta emot och registrera bokningar, personalförsörjning/schemaplanering för chaufförer samt aktivt sälja/köpa gods för att bidra till ett optimalt utnyttjande av våra ekipage. Du har regelbunden kontakt med våra kunder och ansvarar för att vi håller en hög kvalitet. I tjänsten ingår daglig kontakt med chaufförer, andra speditörer och kollegor inom branschen.

 

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och gillar att arbeta i en resultatinriktad miljö med ett högt tempo. Du behöver ha en stark planerings- och organisationsförmåga och ha förmågan att hantera flera bollar i luften samtidigt. Vi förutsätter att du har en god datorvana och gillar att bidra till en dynamisk arbetsmiljö.

 

I Helsingborg bedriver vi trafik alla dagar i veckan och helgtjänstgöring ingår var tredje helg. Tjänsten är en heltidstjänst, provanställning tillämpas i 6 månader. Lön enligt överenskommelse.

 

Låter detta intressant? För att söka tjänsten Transportledare sökes till vår kund | Eterni Sweden AB (recman.no)

Vid frågor kontaktar du vår platschef, Åse Jeppson, via mail: ase.jeppson@sandahls.com alternativt via tel: 0733-73 60 72.

Relaterade inlägg

Sandahls Logistik AB i Skillingaryd söker CE-chaufförer med stationeringsort Vetlanda

13 mar 2024

Vill du vara en del av vår hållbarhetssträvan och växa med oss på Sandahls Logistik AB? Vi söker engagerade och flexibla individer som vill arbeta med hållbarhet på lång sikt och ta del av utvecklingsmöjligheterna hos oss.

Sandahls söker nu fler lokförare

08 mar 2024

Är du lokförare och vill arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr-dörr-transporter? Kom då till oss på Sandahls!

Sandahls söker nu en terminalförman med placering på vår anläggning i Helsingborg.

08 mar 2024

I din roll som terminalförman hos Sandahls är dina huvudsakliga uppgifter att lasta och lossa fordon, märka upp och sortera gods, underhålla truckar, säkerställa att terminalen är välorganiserad och utföra egenkontroller.